Projektet

Travidatravel është agjension për rezervimin online të dhomave te hoteleve ne 5 shtete te Ballkanit, për menaxhim të destinacionit, si dhe shmangjen e problemeve.

Travida ofron shërbim 24/7 për klientët tanë. Klientët tanë mund të na thërrasin në lidhje me çdo gjë që ofron platforma jonë.
Linjat tona telefonike do të jenë të hapura prej orës 09:00 deri në 21:00.

Pas orës 21:00 klientët tanë mund të na kontaktojnë mes rrjeteve sociale ose
aplikacioneve mobile si Email, Skype.

Ajo që e bën TravidaTravel unike është dedikimi ynë ndaj klientit. Agjentat tanë do të jenë të qasshëm çdo ditë, në çdo kohë dhe qdo moment. Qdo përgjegjësi që klienti do kishte i takon Travides. Në rast të telasheve të hasura nga Hoteli apo klienti, Travida është vetëm një thirrje larg atyre për të ja u siguruar një zgjedhje sa më të lehtë.

Interneti po ndryshon mbarë botën. Kompanitë nuk ekzistojnë nëse ato nuk janë prezente në internet, i cili po transformon sistematikisht industri pas industrie.

TravidaTravel po merr shkas nga ky trend, si dhe nga rritja e numrit të përdoruesëve të internetit,  dhe po fokusohet në mënyrë pasionante në segmentet e turizmit Ballkanas, të 5 vendeve, Shqipëri, Kosovë, Mali të Zi, Sërbi dhe Maqedoni. Ky treg do të zgjerohet në vendet tjera të rajonit të Ballkanit si dhe vendet Perëndimore.

 

Prishtina Immobilien është një kompani e re e Patundshmërisë, e cila  është e fokusuar në shitjet tona Immobiliare, duke krijuar një treg të gjerë, nepermjet përdorimit të teknologjisë. Prishtima Immobilien do te jete konform obligimit ligjor, sipas ligjeve dhe rregulloreve te Vendit. Informacionet e Kompanise do te vendosen ne faqet e saj ne Media sociale. Keto do te jene te ndara ne Social Management Media, dhe Social Advertising Media.

 

CryptoKleinShop është një platformë shitje, blerje, si dhe shkëmbimi i kripto-valutave.
Projekti është në punim e sipër, është certifikuar nga Institucionet e vendit per vetitë të cilat mund ti kryej.
Cryptokleinshop poashtu ofron nje Platformë kompakte per klientet te cilët mund të blejnë, shesin apo shkëmbejnë kriptovalutat.

Neutral-Trades është një platëforme lajmesh, ku të gjithë ata të cilet kane interesim të informohen per Bursen boterore apo per Kriptovalutat.
Neutral-Trades eshte aktive qe nga fillimi i vitit 2019, klientet mund te hapin llogari dhe te percjellin lamet se qfarë është duke ndodhur me Bursen Boterore apo me Kriptovalutat.